Milers de persones es concentren en el IES Lluís Vives

Gabinet de Premsa CGT-PV

El 21 de febrer, a les 15h30, una multitudinària concentració ha donat suport a les lluites dels estudiants contra les retallades en educació. A més d’exigir la dimissió de la Delegada de Govern, Paula Sánchez de León, els manifestants han corejat consignes com «Abans eren grisos, ara són blaus», «Aquestes són les nostres armes» (mostrant llibres), «Llibertat detinguts» i «El poble unit mai serà vençut». La indignació front a la covarda actuació dels cossos repressius de l’Estat al llarg de cinc dies s’ha convertit ja en un clam de lluita per un futur digne on l’explotació i la repressió han de desaparèixer.

Fotos, vídeo i text: Gabinet de Premsa CGT-PV

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies