19F Manifestació Combativa a València Contra la Reforma Laboral

CGT València

Impressionant manifestació en la ciutat de valència contra la reforma laboral del govern del PP. La manifestació a transcorregut amb normalitat i molt anim, amb gent de totes les edats, cridant consignes contra la reforma i els retalls socials, així com un clamorosa crida general per a la convocatòria d’una vaga.

El bloc anarcosindicalista de la CGT s’ha situat al marge del sindicalisme oficial, partia de la Plz Sant Agustí amb una hora de retard per l’aglutinació de manifestants que estaven paralitzats per la multitud.

A l’altura de plz de l’Ajuntament de València, s’ha produït un emotiva trobada entre companys i companyes del 15 M, al pas del bloc de CGT, amb víctors aplaudiments i alguns abraços, entre consignes combatives d’ambes parts.

Al pas de la C/ Les Barques, s’han corejat consignes contra els bancs i el capitalisme.

La manifestació acabe amb la paraula d’Antonio Pérez, secretari de CGT del País Valencià, “recordant que açò és només el principi” i denunciant la brutalitat policial contra els estudiants en els últims dies, entre aplaudiments i consignes dels manifestants.

Text i Fotos CGT-València.
+ Fotos en la galeria de Sindicato de Administración Pública – CGT Valencia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies