Arrel de la web > Agenda > Parar ara, per a tindre drets sempre

Parar ara, per a tindre drets sempre

CGT Ford

dimecres 21 de maig de 2008, per  Ràdio Klara

La intransigència de l’empresa no ens ha deixat una altra eixida que mobilitzar-nos en defensa dels nostres drets. En diverses reunions els sindicats que rebutgem els retalls anunciats per la direcció hem oferit la nostra disposició a buscar, per la via de la negociació, altres alternatives que permeten aconseguir la producció que Ford Espanya té com a objectiu per a l’últim trimestre de 2008, sense que això represente pèrdua de drets per als treballadors. Hem parlat de modificar el gaudi de les pauses, per a guanyar temps addicional de producció. També se’ls han suggerit les vies que tenen per a aconseguir dies addicionals de producció amb personal voluntari.


L’empresa no ha acceptat tampoc la nostra oferta (feta el dia 16 davant del Tribunal d’Arbitratge Laboral) de retirar la convocatòria de les parades a canvi que ells retiraren les mesures anunciades i començaren una negociació oberta amb el conjunt de la representació social, fins a aconseguir una solució satisfactòria per a totes les parts.

Eixa posició inamovible de la direcció ens confirma que els objectius reals de les mesures que Ford vol imposar no són traure més producció (perquè ells saben molt bé que hi ha altres formes d’aconseguir-ho). La verdadera intenció és llevar-nos el servici de menjadors i flexibilitzar i desregular totalment la nostra jornada de treball, horaris i vacacions.

I davant d’això només cap la resposta contundent, ferm i unida de la plantilla. Per això et tornem a recordar el teu dret i la teua obligació moral respecte a la defensa dels drets de tots; també dels teus propis… i dels companys que vinguen en el futur.

Les parades són el dijous, dia 22 de maig, i tenen els següents horaris: Torns de demà i central: de 08´30 h. a 11´00 h. Torn de vesprada: de 16´30 h. a 19´00 h. Torn de nit: de 23´30 h. a 01´30 h. (del dia 23)

Per descomptat que les parades són ABSOLUTAMENT LEGALS i que vetlarem perquè es respecte el dret de cada treballador a exercir la llibertat de sobra que protegix la Constitució. En cada un dels paradónes es farà una assemblea on podem valorar i decidir entre tots els passos que s’estan donant i els que es van a donar per a defendre el que és el nostre: ELS NOSTRES DRETS.

Des de CGT fem un crida a la responsabilitat de tot el món perquè sapiem donar una nova lliçó de serietat, compromís i voluntat de lluitar pel manteniment dels nostres drets i condicions de treball. No és un desocupació de fixos o d’eventuals, de directes o indirectes; és un desocupació de tots, perquè els retalls acabarien perjudicant tots si no els detenim.

COMPANY/COMPANYA: PARTICIPA EN LES PARADES I ASSEMBLEES DE DIA 22 DE MAIG, PER A NO PENEDIR-TE LA RESTA DELS DIES

Secció Sindical de CGT en Ford

Article extret de:

http://www.cgtpv.org/PARAR-ARA-PER-A-TINDRE-DRETS.html

Ford en www.radioklara.org


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet