Arrel de la web > Noticies > Nova agressió feixista del GAV al Terra a Benimaclet

Nova agressió feixista del GAV al Terra a Benimaclet

divendres 25 de gener de 2008, per  Ràdio Klara

Si aquesta mateixa setmana informavem de les pintades que patia Ca Revolta al barri de Velluters de València, ara Maulets denuncia que la matinada del passat dilluns el Centre Social-Bar Terra també patia l’atac dels feixistes del GAV amb pintura blava. De moment aquest tipus d’accions, igual que l’incendi que patia la seu del BLOC a Benicàssim aquest passat cap de setmana i els darrers atemptats terroristes contra les seus a València d’ERPV i el BLOC amb bombes cassolanes o els trets que van disparar uns desconeguts fa uns mesos a Ca Revolta, continuen impunes. Ni les forces de seguretat de l’estat ha realitzat detencions ni cap fiscalia les ha instat.


Des de l’Assemblea de Maulets informen que el darrer dilluns 21 de gener, a la matinada, va ser atacat el Centre Social "Terra" de Benimaclet, el qual va ser objecte de diverses pintades com: "Catalanistes go home" o "Terroristes" (totes elles deixant constància de la poca capacitat neuronal dels agressors, que es reivindicaren signant en nom de les joventuts del GAV).

Aquesta agressió es suma a les patides aquest darrer divendres al barri de Benimaclet per dos joves veïnes que van ser atacades per un grup nombrós de neonazis armats que els apallissaren i perseguiren.

Aquestes agressions venien precedides per altres eixa mateixa nit a altres barris de la ciutat (Zaidia, Cedre i Mislata, Meliana...). Com venint denunciant des de fa temps, el nostre barri està convertint-se en cau de joves neonazis i de blavers feixistes que només comprenen el llenguatge de l’odi, la violència i la intolerància, amparats, això si, per la impunitat de no sentir-se perseguits per la justícia ni la policia espanyoles.

"Davant d’això, només ens queda un camí: la lluita i el combat contra el racisme, el feixisme i la intolerànciá. És a dir, ens queda lluitar per un Benimaclet lliure d’aquesta lacra, per uns Països Catalans lliures".

Noticia extreta de:

http://lavanc.com/lavanc/iphp/not1.php?id=2852


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet