Arrel de la web > Noticies > IdPV, el Bloc i Projecte Obert proposen al PSPV una coalició per al senat (...)

IdPV, el Bloc i Projecte Obert proposen al PSPV una coalició per al senat espanyol

Les direccions d’IU i d’EUPV, citades al jutjat per decidir si el procés de primàries és vàlid

dimecres 16 de gener de 2008, per  Ràdio Klara

Iniciativa del Poble Valencià, el Bloc, Projecte Obert i els Verds-Esquerra Ecologista han proposat al PSPV de concórrer conjuntament al senat espanyol a les eleccions del 9 de març. La diputada d’EU Isaura Navarro ha dit que havien mantingut contactes informals amb els socialistes i que n’esperaven una resposta. Les formacions que han fet la proposta al PSPV ja van arribar divendres a un principi d’acord per presentar-se en coalició per al congrés.


Ara queda pendent de definir el programa electoral i que l’acord, que suposa que Isaura Navarro sigui la cap de llista per València, sigui ratificat pels òrgans de direcció de les formacions que integraran la coalició.

Aquest acord s’assolia al mateix temps que la militància d’EUPV ratificava en referèndum les candidatures oficialistes a les eleccions del 9 de març. La direcció d’EUPV considera que els únics candidats legítims són aquests, i ha denunciat el procés de primàries decidit per la direcció federal d’Izquierda Unida. La coordinadora, Glòria Marcos, va presentar una demanda contra la convocatòria de les primàries, per a qual cosa la direcció d’EUPV i la d’IU hauran de declarar demà als jutjats.

Noticia extreta de:

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2700005


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet