Arrel de la web > Hui a Lliure Directe > Lliure directe, dijous 14 d’Octubre de 2010

Lliure directe, dijous 14 d’Octubre de 2010

Informaciˇ amb rigor des de les 6 del matÝ

dijous 14 d'octubre de 2010, per  RÓdio Klara

Com tots els dies comenšarem hui amb els informatius habituals, mÚs tard a les 9 escoltarem la visiˇ del dia hui amb Bruno Lima Rocha des de Brasil. MÚs tard a partir de les 10 del matÝ ens visitaran la Plataforma pels drets socials de ValŔncia, l’Associaciˇ de ve´ns del Cabanyal i Abelardo Mu˝oz.


A les 10:15 hem quedat amb els companys de la Plataforma pels drets socials de ValŔncia amb els que parlarem entre altres cosses de Peralta.

La Presidenta de l’Associaciˇ de ve´ns i ve´nes del Cabanyal vindrÓ als estudis quant siguen les 11:15

Per a finalitzar a les 12:15 parlarem un poc amb el periodista valenciÓ Abelardo Mu˝oz.

Tot aš˛ junt a la agenda cultural que ens portarÓ la companya Alicia MartÝnez del programa de RÓdio Klara "La Mala Reputaciˇn".

Recorda que pots participar utilitzant el telŔfon 96 391 5721 o al correu electr˛nic del programa directe@radioklara.org. Segueix el programa al 104.4 FM o per internet.

Contingut extret de:

http://enredant-radioklara.blogspot.com/2010/10/14-doctubre-plataforma-pels-drets.html

1 Missatge

  • Lliure directe, dijous 14 d’Octubre de 2010 17 de novembre de 2010 13:47, per  CAYO LARA

    OLA BON DIA A TOTS I A TOTES OS SENTIS ALGUNES VOLTES I ME PAREIX QUE DIGEIX COSES MOL INTERESANTDE TOT TIPO COM LA MEMORIA QUE PAREIX QUE LES POLITITS SE LES OLVIDEN IXA QUE SE DIU MEMORI HISTORI O SOBRE COSES QUE A VOLTES SE NOS OLVIDEN COM EL PASANT O SOBRE LES ANARQUISTES I LES SEUES HISTORIES ENTRE ATRES COSES A DEMES CLAR ESTA DE DEFENDRES AL COLECTIUS COM SALVEM EL CABAYAL ENTRE ATRES I TAMBE CUAN APRLEM DE COSES QUE REALMENT INTERESEN A LES PERSONES I ELS OS CONTEN LES SEUES EXPERENCIES I VOSATROS LES RESPONDEIS COSES QUE AL POLITIS SE LO PASEN PER EL FORRO DE TOT COR EN HORBONA PER LA VOSTRA EMISORA QUE ES LA MEUA I POSET DE MILLONS DE OLLENS EN LA COMUNITAT I EN TOTA ESPANYA EN DIFERENT EMISORES PERO DE LA VOSTRA PROPIA JO ES SUGERERIA QUE APART DE PARLAR DE TOTES IXES CUESTIONS PODIEN PARLAR TAMBE SOBRE EL COMFLICTE DEL SAHARA I DONAR LA VOSTRA OPINIO AL RESPECTE DE TOTA AIXO SOC LA UNICA EMISORA QUE DIU LA VERITAT NI LA SER NI LA COPE NI NINGUNA ATRAEMISORA DIUE LA VERITAT SOC UNA PERSONA DE ESQUERES COM VOSOTROS DE IDEES DE ESQUERES I AL MIRE AL PARTITS DE ERSQUERES COM LES PARTIT REPUBLICANS SESE MENCIONAR ANINGU AL PARTIT COMUNISTES A LES ASOSACIONS DE TOTA ESPANYA I A LES QUE ESTEN EN DEFENSE DEL GERMANS SAHARAGUIS SALUD A TOTS IXES ASOCIACIONS I PARTIT DE ESQUERES QUE SE SENSIBILIZEN COM ELS MES NECESITAT I LES POBLES MES NECESITATS COM EL POBLE SAHARAGUI PER AIXO POT DIR NO MES SANG SAHARAGUI I TAMBE VISCA EL POBLE SAHARAGUI LLIURE I GRACIES ADEU

    Veure en línia : DONARLES LES GRACIES I SUGERIMENS


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet