Arrel de la web > Noticies > InterferŔncies al 96.6 fetes per la radio comercial Molafm de (...)

InterferŔncies al 96.6 fetes per la radio comercial Molafm de Sabadell

dilluns 27 de setembre de 2010, per  RÓdio Klara

Des de fa unes setmanes la freqŘŔncia del 96.6 de RÓdio Pica, compartida entre RÓdio Pica i RÓdio Bronka, estÓ sent interferida per les emissions de la rÓdio MolaFM.


Primer amb Óudio i desprÚs, a partir del dia dimecres 22 de setembre, amb una portadora sense Óudio. MolaFM Ús una rÓdio privada, amb els estudis a Sabadell, que emet al VallŔs i sembla ser que ara ho vol fer tambÚ a Barcelona ciutat a costa de trepitjar RÓdio Pica i RÓdio Bronka.

Emet aquesta portadora des de Collserola amb gran potŔncia, fent inaudible les emissions de les dues rÓdios lliures pels barris del nord de la ciutat: Nou Barris, Vall d┤Hebron,Vallcarca, Sant Gervasi, Santa Coloma, Trinitat,etc...

DesprÚs de conversar amb un dels propietaris de MolaFM (sˇn 3 socis), sembla ser que no tenen la intenciˇ de desistir de la seva actitud.

La emissora de rÓdio del grup MOLA (ja que aquesta empresa disposa tambÚ d’un canal de tv anal˛gica i un altre de TDT) disposa de concessiˇ administrativa per a emetre per fm per˛ nomÚs a Sabadell, en cap cas per a Barcelona.

MolaFM emet una radiofˇrmula de m˙sica tecno comercial, que podrÝem definir com a una pseudo-c˛pia de MÓxima FM i FlaixFM.

Des de RÓdio Bronka i RÓdio Pica lluitarem com en altres ocasions fins a superar aquesta situaciˇ circumstancial per a mantenir el nostre espai al dial barcelonÝ; portem 30 i 25 anys emetent: no ens doblegarem davant dels primers ilĚluminats que creguin que ens poden escombrar del dial. Ens defensarem en tots els fronts i per tots els mitjans que estiguin al nostre abast, la via de la queixa formal a la administraciˇ ja estÓ realitzada, si continuen les interferŔncies els farem tastar la seva pr˛pia medicina.

Als i a les nostres oients i simpatitzants pr˛ximament us demanarem colĚlaboraciˇ per a continuar amb aquesta lluita fins que les emissions puguin tornar a escoltar-se amb normalitat sense interferŔncies.

Salut i rÓdios lliures.


Desde hace unas semanas la frecuencia del 96.6 de Radio Pica que es compartida entre radio pica y radio bronka esta siendo interferida por las emisiones de MOLAFM.

Primero con audio y desde el miercoles 22 setiembre con una portadora sin audio, Molafm es una radio privada,con los estudios en Sabadell, que emite en el Valles y parece ser que ahora lo quiere hacer tambien en Barcelona Ciudad a costa de Radio Pica y Radio Bronka.

Emite esta portadora desde Collserola con gran potencia haciendo inaudible las emisiones de las dos radios libres por los barrios del norte de la ciudad: Nou Barris, Vall d┤Hebron,Vallcarca, Sant Gervasi, Santa Coloma, Trinitat,etc...

Tras conversar con uno de los propietarios (son 3 socios) de MOLAFM , estos parece que no van a desistir de su actitud por el momento.

La emisora de radio del grupo MOLA, pues esta empresa dispone tambiÚn de un canal de tv analˇgico y otro de TDT parece ser que dispone de concesiˇn administrativa para emitir por fm, pero solo en Sabadell, en ningun caso para Barcelona.

Esta radio Molafm, emite una radioformula de musica tecno comercial, que podriamos definir como una pseudo-copia de Maxima FM o FLaixfm.

Desde radio Bronka y radio pica vamos a luchar como en otras ocasiones hasta superar esta situaciˇn circunstancial para mantener nuestro espacio en el Dial barcelones, llevamos 30 y 25 a˝os como para doblegarnos ante los primeros iluminados que creen que nos van a barrer del dial. Nos vamos a defender por todos los frentes y con todos los medios posibles a nuestro alcance, la via de queja formal a la administraciˇn ya esta realizada, de continuar las interferencias vamos a iniciar una serie de acciones de todo tipo .

A nuestros oyentes y/o amigos prˇximamente os pediremos colaboraciˇn para continuar con esta lucha hasta que las emisiones puedan volver a escucharse con normalidad sin interferencias.

Salut y radios libres

Noticia extreta de:

http://www.radiobronka.info/node/190

RÓdio PICA

RÓdio Bronka

Radios Libres en www.radioklara.org


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet