Arrel de la web > Noticies > Denunciats per prevaricació diversos membres d’un tribunal (...)

Denunciats per prevaricació diversos membres d’un tribunal d’oposicions de la Universitat de València

Secció Sindical CGT-Universitat de València

dimarts 16 de febrer de 2010, per  Ràdio Klara

Durant la celebració del citat procés selectiu van ser denunciades per una de les aspirants diverses irregularitats que anaven des de la filtració d’un dels exàmens a la seua enemistat manifesta amb diversos membres del tribunal (el director i el tècnic del taller d’audiovisuals) què anaven a tenir un paper decisiu a l’hora de valorar les proves.


Les evidències van arribar a tal punt que el president de la Junta de PAS, membre del tribunal com a representant sindical, va abandonar el citat tribunal al no admetre’s la repetició del primer exercici com la pròpia Junta va sol·licitar després d’analitzar el cas.

Rebutjades totes les al·legacions, la denunciant va resultar no apta en el segon examen; va demanar la revisió del mateix sol·licitant es realitzara en la seua presència i la d’un tècnic d’audiovisuals aliè al tribunal. La petició se li va denegar confirmant-se el seu suspens.

Recorregut en contenciós administratiu, al ser requerida la Universitat perquè presentara l’examen objecte del litigi, no ho va fer al·legant haver-lo perdut, amb el que el jutjat va desestimar el recurs sense poder tenir en compte la prova principal de la demanda.

Davant la negligència en la custòdia dels exàmens CGT va demanar explicacions a la Vicerectora d’Organització i PAS i presidenta del citat tribunal, que va contestar que havia estat un error humà i considerava suficients les explicacions que se li havien donat (explicacions que no va concretar) pel que no prendria mesures contra la persona responsable.

La Secció Sindical de CGT va presentar un segon escrit demanant aclariments que va ser contestat per la Secretària General de la UVEG en el mateix sentit: sense donar explicacions ni de l’ocorregut, ni de la persona responsable d’això. Esgotades la resta de les vies, la perjudicada va presentar denúncia per prevaricació davant el Jutjat d’Instrucció nº17 de València que ha estat admesa a tràmit al considerar-se que existeixen indicis de delicte.

Secció Sindical CGT-Universitat de València

València, 15 febrer 2010

Noticia extreta de:

http://www.cgtpv.org/Denunciats-per-prevaricacio.html

Universitat en www.radioklara.org

CGT en www.radioklara.org


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet