Arrel de la web > Agenda > 4 de febrer presentació de la guiá antirrepresiva de CGT: Drets i (...)

4 de febrer presentació de la guiá antirrepresiva de CGT: Drets i llibertats per a la lluita social i sindical

CGT PV

dijous 4 de febrer de 2010, per  Ràdio Klara

Dijous que ve 4 de febrer, a les 19:00 h, es presentara la guiá antirepressiva, editada per la CGT. En la presentació acudirà un advocat, del sindicat que realitzara una exposició dels drets socials i sindicals. L’acte es realitzara en la biblioteca llibertària de CGT a València. Avd del CID n 154, 3 pis.


Dijous que ve 4 de febrer, a les 19:00 h, es presentara la guiá antirepressiva, editada per la CGT. En la presentació acudirà un advocat, del sindicat que realitzara una exposició dels drets socials i sindicals. L’acte es realitzara en la biblioteca llibertària de CGT a València. Avd del CID n 154, 3 pis. La Guia Antirrepresiva de la CGT és un complet dossier amb uns continguts que esperem us siguin aclaridors i d’utilitat davant els difícils temps que vivim i per viure que ens esperen, sobretot davant l’evident criminalització de qualsevol mobilització o acció, sigui sindical o social, en contra del capitalisme institucionalitzat neoliberal que ens pretenen imposar els governs venuts al capital i els seus fidels "sindicats" col·laboracionistes.

Textos: Gabinet Jurídic Confederal Revisió i coordinació: Sª d’Acció Social / Sª de Jurídica / Àrea de Formació de la CGT Il·lustracions: Alejandro Romera / Disseny: Belo7

Continguts (breu resum de l’índex):

ACTUACIONS REPRESSIVES EN EL CARRER: La identificació - La retenció - Registre personal o escorcoll - Confiscació.

DETENCIONS "ORDINÀRIES": Introducció - Supòsits de detenció - Què passa durant el temps de detenció? - Consells pràctics en cas de detenció - Registre de domicilis i locals.

LA LEGISLACIÓ ANTITERRORISTA: Introducció - A quí se li aplica? - Què suposa l’aplicació de la legislació antiterrorista? - La tortura.

CONSELLS PRÀCTICS EN RELACIÓ AMB LA REPRESSIÓ: Preparació d’una acció - Realització de concentracions i manifestacions - Què fer en cas de detenció d’un/a company/a? - La videovigilancia

EL PROCÉS JUDICIAL: Estructura del procés penal - Altres processos judicials: el judici de faltes - Els nostres drets en un procés penal - Delictes dels quals habitualment ens intenten imputar - Què passa si ens condemnen? - Podem nosaltres denunciar a la policia? - El procediment administratiu sancionador.

LA PRIVACIÓ DE LLIBERTAT: Els centres de "internament" d’estrangers - Els "centres de menors" - Les presons.

Convocatòria extreta de:

http://www.cgtpv.org/4-de-febrer-presentacio-de-la-guia.html

CGT en www.radioklara.org


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet