Arrel de la web > Articles > Llenya al bombo amb les pensions!!

Llenya al bombo amb les pensions!!

ATTAC PV

dimarts 2 de febrer de 2010, per  Ràdio Klara

"...tota la culpa no és del govern. Si la ciutadania fotuda, maltractada, aturada i sense remanents monetaris al final de cada més com per a fer-se un pla de pensions privat, no som capaços de reaccionar amb energia (ATENCIÓ, SINDICATS!!), després que ningú no vaja plorant pels racons."


E.P.

La recent proposta del govern central què, cedint a les presions dels mercats financers i dels seus portaveus, el Sr. Almunia en la U.E., el Sr. Fernández Ordóñez al Banc d’Espanya, el Sr. Díaz Ferran i "tutti quanti" i -"of course", el PP , requereix per ser entesa de l’explicació dels qui, des de fa ja temps, venen alertant del perill de la privatització d’eixe enorme cabal de diners dels treballadors que sons les PENSIONS PÚBLIQUES, que als bancs i a les asseguradores els posa grocs de ràbia i impotència quan el veuen passar per davant sense aconseguir treure-li ni la més mínima "comissió" gestionant-lo.

Pregue als lectors d’esta modesta web, que porta alguns anys tractant de fer ciutadania millor informada i, per tant, formada, que li peguen una ullada als textos que enllacem, dels professors Juan Torres i Vicenç Navarro, dos "pobres ignorants" que no combreguen amb l’ortodòxia que ens ha dut la crisis...i que volen aplicar de bell nou per a que s’ens torne a afonar un poc més a la majoria i que ELLS, els AMOS DEL MÓN, ixquen d’ella millor que mai.

La presió dels mercats financers i dels seus assesors i propagandistes, com les empreses de "rating"(sí, eixes que la setmana anterior a la fallida de Lehman Brothers varen nomenar-lo el millor banc de l’any o cosa pareguda i que un parell de mesos abans de la fallida -fraudulenta, per cert- d’ENRON, la posaven pels núvols a DAVOS, com exemple de l’empresa del futur) diuen que l’emissió del deute públic del Regne d’Espanya ja no és de AAA (sigles què, per cert, tenen ressonàncies macabres ací i a Argentina), sino AA+, és dir, que ja no ens posen la "matrícula d’honor" respecte de la seua rendibilitat i seguretat de cobrament, tan sols ens posen el "excel·lent". Per calmar-los, el senyor Rodríguez Zapatero vol passar per ser un "alumne aplicat" i fer com li diuen ("fer com fan no és pecat", deu pensar ell), atacant i fent por a les classes més febles de la societat, la classe obrera -aturada i/o mal pagada i/o amb contracte precari- i la gent major, amb arguments què, segons es pot veure als textos que enllacem més avall, mai han estat "científicament" provats, contra el que ens volen fer creure però que, com va dir Göebbels, "una mentida repetida mil vegades té la força d’una veritat".

Per cert, que tota la culpa no és del govern. Si la ciutadania fotuda, maltractada, aturada i sense remanents monetaris al final de cada més com per a fer-se un pla de pensions privat, no som capaços de reaccionar amb energia (ATENCIÓ, SINDICATS!!), després que ningú no vaja plorant pels racons.

Pàgina de Juan Torres: La jubilación y las pensiones públicas

Pàgina de Vicenç Navarro: Es un error retrasar obligatoriamente la edad de jubilación

Article extret de:

http://www.attacpv.info/web3/index.php?option=com_content&view=article&id=614:llenya-al-bombo-amb-les-pensions

ATTAC PV en www.radioklara.org


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet