Arrel de la web > Programas RÓdio Klara > El miracle de Klara

El miracle de Klara

L’hora de la rep˙blica Valenciana

dijous 21 de gener de 2010, per  RÓdio Klara

Hui hem tingut el luxe i l’honor, com dirien als Oscar’s, de poder escomenšar les emisions regulars semanals del programa de rÓdio i televisiˇ “L’hora de la rep˙blica Valenciana” a Radio Klara 104.4 FM-ValŔncia i a la nostra web http://annanoticies.co.tv. Hem de reconeixer que hem sofrit errors, per˛ tambÚ tenim que felitcitarnos per l’espectacular esforš realitzat i els resultats obtinguts.


Es necessari disculpar-se amb tota l’audiŔncia per els problemes sofrits amb l’imatge i la seva veu, que ens han fet retrasar la nostra hora d’emissiˇ fins a les 18.30 per problemes tÚcnics; per˛ n’hi ha que tindre en compte que la cÓmera gastada a l’emissiˇ es va comprar assoles 1 hora abans del comenšar de la mateixa. Aquest problema ha tngut com a conseqŘŔncia la resta dels problemes horaris que s’han esdevingut.

TambÚ volem transmetre a vostÚs les sentides disculpes del c˛nsol general a Nova York; En Fernando Villalonga donat que no ha pogut intervindre al nostre programa per una importantÝssima reuniˇ sobre la problemÓtica a HaitÝ, i que trobareu, com nosaltres, de gran importÓncia i rellevÓncia. Aquest ja ha confirmat la seua entrevista per al proper Dimecres 27 de Gener a les 18.00 h.

Damunt i tot, nosaltres, veiem aquesta toma de contacte com una idea positiva i innovadora, els erros son corregibles i molts d’ells es trobem ja corregits. Seguirem informant i esperem que amb la mateixa ilusiˇ, moltes grÓcies a tots, que junt amb nosaltres haveu fet posible aixˇ.

Noticia extreta de:

http://annanoticies.com/2010/01/21/el-miracle-de-klara/

Rep˙blica Valenciana en www.radioklara.org

RÓdio Klara en www.radioklara.org


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet