Arrel de la web > Noticies > Intersindical Valenciana i CGT-PV es reuneixen per a tractar la (...)

Intersindical Valenciana i CGT-PV es reuneixen per a tractar la convocatòria unitària d’una mobilització general contra la crisi

dimecres 20 de gener de 2010, per  Ràdio Klara

Ahir es va produir la primera de les reunions sorgida arran de la cridada de la CGT-PV a emprendre reunions i accions conjuntes entre sindicats i moviments socials per a avançar cap a la possible convocatòria d’una Vaga General que done resposta contundent per part dels treballadors i de tota la societat a l’actual crisi capitalista.


Vicent Mauri, Secretari General de la Intersindical Valenciana i Antonio Pérez Collado, Secretari General de CGT-PV, van fer una valoració conjunta de la crisi capitalista, els seus orígens i les conseqüències nefastes que està tenint sobre els treballadors. Ambdós sindicalistes van coincidir a criticar durament l’ús que les patronals estan fent de la crisi i la gestió del govern.

D’aquesta manera, la CGT i la Intersindical a el País Valencià han arribat a un compromís d’acció sindical encaminada a protegir i organitzar conjuntament mobilitzacions i a seguir treballant perquè la denúncia contra la crisi i els acomiadaments aglutine cada dia a més gent. Per a això continuaran mantenint reunions i convocant a altres grups per a recaptar tots els suports que siguin possibles.

En els pròxims dies, la CGT-PV es reunirà amb el Sindicat d’Estudiants, altra de les organitzacions que ha contestat positivament a la missiva de la central anarcosindicalista.

Gabinet de Premsa de CGT-PV València, 19 gener 2010

Noticia extreta de:

http://www.cgtpv.org/Intersindical-Valenciana-i-CGT-PV.html

CGT en www.radioklara.org

Intersindical en www.radioklara.org


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet