Arrel de la web > Noticies > Montilla: ’El govern valencià incompleix l’acord verbal perquè (...)

Montilla: ’El govern valencià incompleix l’acord verbal perquè es vegi TV3 al País Valencià’

Tresserras va insinuar que ERC donaria suport als pressupostos de Zapatero a canvi del decret del ministeri que permeti la reciprocitat

dimarts 1 de setembre de 2009, per  Ràdio Klara

El president José Montilla, en una conferència de premsa posterior al consell executiu, ha dit que les negociacions entre Canal 9 i TV3 han prosperat i que tothom qui ho vulgui pot veure Canal 9 a Catalunya. Amb tot, ha afegit ’però no és a les nostres mans que el govern valencià incompleixi l’acord verbal a què vam arribar perquè es pogués veure TV3 al País Valencià, a l’espera que el ministeri resolgui les qüestions tècniques pendents’.


Per la seva banda ERC considera que la reciprocitat entre TV3 i Canal 9 ’és un objectiu cultural de primer ordre’, segons ha dit el conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras a Catalunya Ràdio. Tresserras ha insinuat que ERC condicionaria el suport als pressupostos generals de l’Estat per al 2010 a, entre d’altres assumptes, l’aprovació per part del govern espanyol del decret llei que permetria l’emissió de TV3 al País Valencià.

Pel conseller, l’aprovació del decret, pendent des del 2007, s’ha retardat per les pressions de les televisions privades. Segons ha manifestat Tresserras, l’aprovació del decret llei és ’un objectiu cultural de primer ordre’ per aconseguir vertebrar un espai audiovisual amb la llengua catalana a tot el territori.

Noticia extreta de:

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3625907

RTVV en www.radioklara.org


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet