Arrel de la web > Noticies > Esquerra Unida considera que Camps continua qüestionat políticament malgrat (...)

Esquerra Unida considera que Camps continua qüestionat políticament malgrat la resolució d’arxiu decretada pel Tribunal Superior de Justícia

Nota de premsa Esquerra Unida

dilluns 3 d'agost de 2009, per  Ràdio Klara

Marga Sanz preveu un allargament del procés judicial davant els probables recursos de la Fiscalia i de l’acusació particular. “A més, l’existència d’un vot particular no fa sinó introduir un dubte raonable sobre la resolució final d’un assumpte tan greu per a la credibilitat institucional”, valora la coordinadora d’EUPV.


Només conéixer la resolució d’arxiu aprovada amb els vots de dos dels tres membres de la Sala del Civil i del Penal del TSJC, la coordinadora d’EUPV ha expressat el seu convenciment que “el procés judicial en el què està involucrat Francisco Camps encara no ha acabat, perquè és molt probable que tant la Fiscalia com l’acusació particular presenten recurs. A més, l’existència d’un vot particular és significativa, i no fa sinó introduir un element de dubte raonable sobre la resolució d’un assumpte que afecta a la credibilitat de les institucions valencianes”, valora Sanz.

En quant a la valoració política, Sanz considera que “el qüestionament de Camps és anterior a la seua imputació, i continuarà encara que es confirme l’arxiu de les actuacions judicials, ja que no ha donat la cara per donar explicacions a les Corts i les poques coses que ha dit en seu judicial no les ha pogut demostrar”. Per això, la coordinadora d’Esquerra Unida considera “un malsomni per als valencians i les valencianes tindre un President de la Generalitat tan desprestigiat com Camps”.

Valencia a 3 de agosto de 2009

GABINETE DE PRENSA DE ESQUERRA UNIDA

Camps en www.radioklara.org

Gürtel en www.radioklara.org


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet