Arrel de la web > Noticies > La CGT es solidaritza amb la Coordinadora de Col·lectius del Parke (...)

La CGT es solidaritza amb la Coordinadora de Col·lectius del Parke Alkosa

Secretaria d’Acció Social de CGT-PV

dimarts 17 de març de 2009, per  Ràdio Klara

Després de la detenció divendres 13 de març, de quatre activistes de la Coordinadora de Col·lectius del Parc Alcosa, que van ocupar pacíficament unes dependències municipals per a exigir solucions a les seues demandes, la Confederació General del Treball del País Valencià (CGT-PV) vol manifestar la seua solidaritat amb els col·lectius socials d’esta població, durament castigada per l’atur i la precarietat, que des de fa anys desenvolupen una important labor de generació d’economia social i creació de treball cooperatiu.


En eixe sentit, la CGT considera lamentable que les autoritats locals criden la Guàrdia Civil per a desallotjar-los, en compte de rebre’ls per a dialogar amb ells i buscar eixides negociades a les demandes que des de fa mesos plantegen a l’ajuntament estos col·lectius, sense haver rebut cap resposta fins ara, que han sigut detinguts i emmanillats quatre d’estos treballadors.

Per a la CGT la Cooperativa del Parke Alkosa és un exemple d’implicació amb el barri, busca d’eixides laborals per a persones en l’atur, joves, dones, immigrants, etc. També admirem el seu activisme cultural i social i el funcionament assembleari i autogestionari que apliquen en cada una de les empreses cooperatives que han creat amb el seu esforç i el suport solidari de gran part del barri.

Per tot això, exigim de l’Ajuntament d’Alfafar que atenga les justes peticions de la Coordinadora de Col·lectius del Parc Alcosa, així com la retirada de qualsevol denúncia que s’haja pogut presentar contra els participants en la protesta de divendres passat, 13 de març.

Secretaria d’Acció Social de CGT-PV

Noticia extreta de:

http://www.cgtpv.org/La-CGT-es-solidaritza-amb-la.html

CGT en www.radioklara.org


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet