Arrel de la web > Programas RÓdio Klara > Mßs de 37.000 personas escuchan diariamente RÓdio Klara

Mßs de 37.000 personas escuchan diariamente RÓdio Klara

Estudio de audiencia realizado por Informaciˇn TÚcnica y CientÝfica SL (InfortÚcnica) para RÓdio Klara

divendres 6 de març de 2009, per  RÓdio Klara

Un estudio sobre la audiencia de RÓdio Klara en el mes de Febrero desvela entre otras cosas que esta emisora es escuchada por mßs de 60.000 personas en ValŔncia y su comarca.


Este estudio de audiencia afirma que RÓdio Klara es una emisora conocida por un 26 por ciento de los habitantes del ßrea de ValŔncia y su comarca, es decir por cerca de la mitad de los habituales del medio radiofˇnico. Mßs de 60.000 personas siguen la emisiˇn de RÓdio Klara de forma habitual, 73.000 durante el ˙ltimo mes.

TambiÚn se desprende del estudio que todos los grupos de sexo y edad muestran interÚs por la programaciˇn de la emisora y la audiencia diaria estimada se cifra entre 34.000 y 38.000 oyentes.

(VAL/CAT)

MÚs de 37.000 persones escolten diÓriament RÓdio Klara

Estudi d’audiŔncia realitzat per Informaciˇn TÚcnica y CientÝfica SL (InfortÚcnica) per a RÓdio Klara

Un estudi sobre l’audiŔncia de RÓdio Klara en el mes de Febrer desvetla entre altres coses que esta emissora Ús escoltada per mÚs de 60.000 persones a ValŔncia i la seua comarca.

Este estudi d’audiŔncia afirma que RÓdio Klara Ús una emissora coneguda per un 26 per cent dels habitants de l’Órea de ValŔncia i la seua comarca, Ús a dir per prop de la meitat dels habituals del mitjÓ radiof˛nic. MÚs de 60.000 persones segueixen l’emissiˇ de RÓdio Klara de forma habitual, 73.000 durant l’˙ltim mes.

TambÚ es desprŔn de l’estudi que tots els grups de sexe i edat mostren interŔs per la programaciˇ de l’emissora i l’audiŔncia diÓria estimada es xifra entre 34.000 i 38.000 oients.

Documents adjunts

2 Missatges al fòrum

  • Mßs de 37.000 personas escuchan diariamente RÓdio Klara 2 de març de 2009 12:24, per  Ruye

    Enhorabona; Escolto cada dia "la vision del dÝa", es un programa que m’encanta, tracteu la actualitat com hauria de ser i promoveu la Idea que es el que feia falta en aquest paÝs ja que els poderosos intenten ocultar la una gran historia antiautoritaria del poble espanyol. Continueu aixÝ, que entre tots arribarem a bon port.

    Salut des de Vilafranca del PenedŔs.

  • Mßs de 37.000 personas escuchan diariamente RÓdio Klara 28 de setembre de 2010 23:23, per  hortanord_16

    Jo tambÚ escolte RÓdio Klara, tinc 16 anys i es la millor rÓdio amb diferŔncia. El que li falta, crec jo, es algun programa de musica rock, rap, ska, punk... si no hi ha ja... Salut i llibertat!


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet