Fotos: Manifestació Anarcosindicalista del 1r maig a València

1º de Mayo anarcosindicalista València. CGT València
1r de Maig Anarcosindicalista València. CGT València

CGT València

La Confederació va tornar a eixir a València este 1r maig per a denunciar els retalls socials, a les 12:00 hores, i després que passaren els sindicats majoritaris amb els seus lideres, la manifestació anarcosindicalista arranque des de la Plz Sant Agustí de valència, donant un colorit roig i negre als carrers de València, mentres sonaven per megafonia les cançons populars de “Hijos del pueblo” i “A las barricadas”.

Durant el recorregut, els activistes anarcosindicalistes van repartir pamflets contra la crisi i per la mobilització, aixi com de la propaganda de la CGT fent un crida per l’Abstenció activa per al pròxim 22 de maig, en les eleccions municipals i autonòmiques. Denunciant així la corrupció dels partits polítics i dels sindicats majoritaris.

La Manifestació a acabat en la Plz, del Parterre, on els secretaris de València i de País Valencià, han fet un exposició sobre la història del 1r maig i de la situació actual de la classe treballadora.

Tancant l’acte, amb música i beguda per a sufocar les temperatures, en un ambient de fraternitat llibertària, junt amb altres col·lectius socials.

Text i Fotos: CGT-València.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies