València: Centenars de persones es manifesten en contra de la guerra a Líbia

31/03/11 Plz. Ayuntamiento València
31/03/11 Plz. Ayuntamiento València. Foto: CGT València

CGT València

Hui s’han concentrat centenars de Valencians en porta de l’Ajuntament a les 19:30 hores, per a manifestar el seu desacord amb la guerra en Líbia.

Els concentrats han cridats contra la guerra i l’OTAN, així com nombrosos cartells denunciant una guerra per petroli i interessos econòmics de les grans potències, la pancarta de CGT era contundent”ni guerres ni exèrcits”.

Per al sindicat anarcosindicalista, “el president Zapatero torna a sorprendre’ns amb la seua aposta entusiasta per la intervenció militar oblidant l’actitud clarament pacifista del nostre poble. El govern espanyol no ha de prestar-se a la militarització dels conflictes, ni ha d’autoritzar l’ús de les bases militars, ni enviar tropes, sinó que ha de mantenir una permanent defensa d’una solució pacífica als conflictes”.

CGT denuncia que “una vegada més s’ha demostrat que per als dirigents polítics, no és prioritari evitar el sofriment dels pobles, el sofriment de les i els treballadors, sinó que han preferit jugar a la política…»

31/03/11 Plz. Ayuntamiento València
31/03/11 Plz. Ayuntamiento València. Foto: CGT València

El poble valencià exigix el cessament de les agressions militars i per a fer una crida als governs responsables de la morts de milers, ja, de civils en Líbia.

Segons el secretari general de la Confederació General de Treball (CGT), Antonio Pérez, esta concentració, la primera d’una sèrie d’actes que es repetiran al llarg de les pròximes setmanes, s’ha desenrotllat a última hora de la vesprada en la Plaça de l’Ajuntament on han onejat banderes republicanes, i de la CGT.

«Estem protestant pel que considerem una invasió d’un país i d’un poble. Estem en contra de la guerra com vam estar en contra d’Afganistan i Iraq», ha manifestat el secretari general d’esta formació sindical.

Ha lamentat que, en esta ocasió, les persones «del món de la cultura» no s’hagen mobilitzat, tal com ho van fer en 2003 amb la invasió d’Iraq, liderada pels Estats Units (EUA).

31/03/11
31/03/11 Plz. Ayuntamiento València. Foto: CGT València
31/03/11 Plz. Ayuntamiento València. Foto: CGT València
31
31/03/11 Plz. Ayuntamiento València. Foto: CGT València
31
31/03/11 Plz. Ayuntamiento València. Foto: CGT València
31
31/03/11 Plz. Ayuntamiento València. Foto: CGT València

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.