Ca Revolta. Carta a Dora Ibars

carevoltaCa Revolta

Ràdio Klara, una de les emissores no comercials més veteranes i referent de la radiodifusió lliure, que emet legalment a la ciutat de València en el 104.4 de FM, denuncia que fa més de 2 anys patint les interferències d’una emissora comercial des de la població castellonenca de Borriol. La Direcció General de Promoció Institucional, organisme de la Generalitat Valenciana competent en aquesta matèria, ha obert i conclòs un expedient de sanció que, sense això, no executa.

Ràdio Klara porta patint interferències en la seva emissió per València des del 104.4 FM des de fa més de 2 anys. Les emissions que provoquen dificultats en l’escolta de Ràdio Klara en la seva àrea de cobertura provenen d’una emissora sense llicència d’emissió que emet en el 104.3 des de la localitat de Borriol (Castelló) i que és propietat del Senyor Juan Antonio Marzá Monfort, segons l’expedient sancionador conclòs ja per la Generalitat Valenciana.

Les emissions del 104.3 FM van ser denunciades per Ràdio Klara fa 2 anys després que els responsables de la veterana ràdio lliure de valenciana intentessin resoldre el problema mitjançant el diàleg i rebent del Senyor Juan Antonio Marzá Monfort insults i mals maneres.

La denúncia es va presentar davant la Direcció General de Promoció Institucional de la Generalitat Valenciana, l’organisme competent en aquesta matèria que va iniciar un expedient. Després de diverses reunions amb la Sra Dora Ibars, directora general de Promoció Institucional, aquest organisme va iniciar un expedient sancionador que és ferma des del 5 de
Desembre del 2010 amb una proposta de tancament de l’emissora i una sanció econòmica, mesures aquestes que, fins ara, no s’han executat.

Quan han transcorregut dos anys des que es van iniciar els tràmits administratius, els responsables de Ràdio Klara manifesten que no demanen sancions econòmiques sinó el cessament definitiu d’aquestes interferències i lamenten la manca de diligència de la Direcció
General de Promoció Institucional de la Generalitat Valenciana per executar l’expedient sancionador. Així mateix, des de Ràdio Klara anuncien totes les mesures al seu abast fins a aconseguir el cessament definitiu de les esmentades interferències i es restableixi el dret d’emissió sense interferències que a Ràdio Klara legalment el correspon.

Atentament, l’equip coordinador de CA REVOLTA

——————————-
Carrer Santa Teresa, 10
46001 València
96 392 20 88

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies