1r de Maig: Unint lluites. Caminant cap a la Vaga General

CGT València

Manifestació 1r maig 2015, Bloc indignat i llibertari.
Plaça Sant Agustí 12 hores València

Aquest 1 de Maig, la classe treballadora, la qual representa la majoria de la població, les persones que estem patint la violència d’aquesta estafa social de gegants proporcions, tornem a sortir al carrer per manifestar la nostra indignació, la nostra protesta col·lectiva i, també, la nostra determinació i voluntat de donar un tomb al model de societat en què els poders financers i els diversos governs ens tenen atrapats i atrapades.

Han universalitzat la misèria, l’esclavitud, la manca de llibertats, la manca de perspectives per al futur de diverses generacions de joves, de migrants, de dones, de gent gran, de persones sense feina ni prestacions, de persones treballadores semiesclavas … Ens ho han tret tot: les ocupacions amb drets, els serveis públics, la sanitat, l’ensenyament, els transports públics, les comunicacions, les energies (l’aigua i l’electricitat), els habitatges, l’accés a la universitat, a la cultura, a la justícia burgesa, les cures a les persones dependents (ancianes, malaltes i nens). Ens han tret el dret a decidir ia protestar, a manifestar-nos, a expressar-nos individual i col·lectivament. Ens han arrabassat el dret a ser persones lliures que puguin viure amb dignitat.

La corrupció més descarnada campa al seu aire i s’ha estès a totes les institucions, polítiques, empresarials, judicials, policials i és molt penós que arribi també als sindicats del règim (ERO d’Andalusia, targetes opaques de Bankia, sobresous a càrrecs sindicals , etc).

Per si això fos poc, intenten posar una mordassa a la societat perquè no protesti, perquè es conformi, imposant el terror i la por a base de repressió policial, de repressió econòmica, d’empresonar persones innocents simplement per participar en les protestes pacífiques. Estan lligant de peus i mans com en els temps més durs del franquisme, sense escrúpols i sense plantejament moral.

No ho podem consentir. Hem de seguir mantenint la mobilització al carrer, amb processos electorals i sense ells, unificant lluites, practicant la solidaritat i el suport mutu, demostrant que no tenim por, que ens sobra dignitat per lluitar com a classe, que no deixarem que ens robin el futur, tampoc el dels nostres fills i filles.

Hem de obligar-los a derogar totes les lleis lliberticides que ens han imposat, les Reformes Laborals, les lleis Mordassa, acabar amb la negociació del TTIP, negar-nos a que es pagui la DEUTE amb els diners públics perquè és il·legítima i injusta, recuperar els serveis públics robats, acabar amb la crueltat dels desnonaments, aconseguir la RENDA BÀSICA per a totes i tots, repartir la riquesa i el treball en definitiva. És l’obligació que ens toca a la nostra generació, per nosaltres i perquè el contrari seria un DESASTRE per a les generacions futures.

Un comentario en “1r de Maig: Unint lluites. Caminant cap a la Vaga General

 • el 1 mayo 2015 a las 19:35
  Permalink

  En España no existe democracia, ni nada remotamente parecido, un pequeño ejemplito https://www.youtube.com/watch?v=teXgD2lX4IM

  Esto es una OLIGARQUÍA DE PARTIDOS DEL ESTADO, DE SINDICATOS DEL ESTADO, DE PATRONALES DEL ESTADO. Todos estos SON ÓRGANOS DEL ESTADO.

  ¡¡¡¡¡LA SOCIEDAD CIVIL NO EXISTE, EL PODER LEGISLATIVO, EL PODER DE HACER LAS LEYES NO ESTÁ EN MANOS DE LA SOCIEDAD, NO ESTÁ EN MANOS DE LA NACIÓN, SINO QUE ESTÁ EN MANOS DE CUATRO PRESUNTOS DELINCUENTES!!!!!

  En España NO EXISTEN LIBERTADES COLECTIVAS, es decir, EN ESPAÑA NO HAY LIBERTAD POLÍTICA.

  En España únicamente existen ciertas (pequeñas, por cierto) LIBERTADES INDIVIDUALES (siempre y cuando te las puedas pagar y siempre y cuando no molestes a DICHA OLIGARQUÍA EXISTENTE).

  Bueno, pues hasta el más ingenuo e ignorante puede verlo.

  La Transición fue una Transición de UNA DICTADURA A ESTA OLIGARQUÍA YA DESCRITA.

  Oigan a ANTONIO GARCÍA-TREVIJANO en su emisora de radio ———-DiarioRC.com (Radio Libertad Constituyente) o bien descárguense sus audios en ———-IVOOX.ES busando en “RADIO LIBERTAD CONSTITUYENTE”.

  España a nivel POLÍTICO Y DE LIBERTADES COLECTIVAS NO EXISTE, ESTO ES UNA OLIGARQUÍA, MUCHO MÁS CERCA DE UNA DICTADURA; UN RÉGIMEN PARA RETRASADOS MENTALES, LAMECULOS DE CLOACAS, PALMEROS CORTESANOS, ESTÓMAGOS PERRUNOS AGRADECIDOS, CORRUPTOS, CORRUPTORES, SICARIOS DE LA CORRUPCIÓN, ETC., ETC., ETC.

  NO EXISTE LA REPRESENTACIÓN DE LOS CIUDADANOS (sólo están representados los partidos políticos, nunca los ciudadanos); EVIDENTEMENTE TAMPOCO EXISTE LA SEPARACIÓN DE PODERES.

  SALUD, VIVA EL PROCESO DE LIBERTAD CONSTITUYENTE Y VIVA LA REPÚBLICA CONSTITUCIONAL.

  ¡¡¡¡¡MÁXIMA DIFUSIÓN!!!!!

  ¡¡¡¡¡VIVA EL PROCESO DE LIBERTAD CONSTITUYENTE!!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies