ATTAC PV: Carta a Sra. Na Dora Ibars, Directora General de Promoció Institucional

ATTAC País Valencià. Justicia econòmica global
ATTAC País Valencià. Justicia econòmica global

ATTAC PV

Sra. Na Dora Ibars, Directora General de Promoció Institucional:

La Coordinadora d’ATTAC-PV, assabentada de les circumstàncies que pateix l’emissora Ràdio Klara, interferida des de fa més de dos anys per una emissora pirata, li vol demanar que, en compliment de les lleis de la Generalitat Valenciana, s’execute la resolució de tancament de l’emissora que interfereix de manera ilegal a Ràdio Klara, tal i com reconeix la seua Direcció General en resolució de data del mes de desembre.

No entenem des d’ATTAC-PV que una emissora ilegal puga, de manera impune, impedir que les ones d’una legal se puguen escoltar durant més de dos anys sense que la Administració de la Generalitat Valenciana, competent en el tema, haja fet complir, de manera diligent i eficaç, la llei.

No volem pensar que les implicacions ideològiques dels actors d’aquest tema hagen tingut molt a veure amb la parsimònia administrativa, però, un cop arribada la resolució de l’Expedient, la desídia en la aplicació efectiva per part de la seua Direcció General, no emprant els mitjans que calga per a la seua immediata execució, ens intranquil·litzen perquè, es vulga o no, les comparacions amb actuacions recents en temes similars -tal i com explica Ràdio Klara al seu comunicat fet públic- resulten enormement sospitoses de marginació per raons ideològiques.

Esperem que l’execució de tancament de l’emissora pirata es faça de manera immediata, restablint així la legalitat i el dret a la llibertat d’expressió d’un mitjà legal que, com supose coneixrà, dona veu a molta gent que no la té als mitjans purament comercials, ni sovint tampoc als de titularitat pública.

València, a 10 de març de 2011

En nom de la coordinadora d’ATTAC-PV

José Antonio García Sáez, President d’ATTAC-PV

Carta a Dora Ibars ATTAC PV

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies