Marga Sanz: “Exigim que s’execute l’expedient de sanció contra les interferències que pateix Ràdio Klara”

Esquerra Unida del País Valencià
Esquerra Unida del País Valencià

EUPV

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz ha demanat que s’execute immediatament l’expedient sancionador contra l’emissora comercial de Borriol que interfereix el senyal de Ràdio Klara. Per a Sanz, “resulta inexplicable que l’expedient sancionador aprovat per la Direcció General de Promoció Institucional el 5 de desembre de l’any passat no s’haja executat, sobretot tenint en compte que preveu el tancament de l’emissora sense llicència i una sanció econòmica”. La dirigent d’esquerres ha denunciat també “la hipocresia del PP valencià amb els mitjans de comunicació. Si són crítics, o es tanquen o s’ignoren, però si són submisos, tot són ajudes i facilitats”.

La candidata d’EUPV a la Presidència de la Generalitat recorda que Ràdio Klara “únicament demana que s’aturen les interferències que pateix, més enllà de sancions econòmiques”. EUPV ha formulat una pregunta parlamentària a la consellera de Justícia i Administracions Públiques i portaveu del Consell, Paula Sánchez de León, per saber “quines són les raons d’aquesta inactivitat administrativa que està perjudicant greument la recepció del senyal de la veterana ràdio no comercial”.

Sanz considera “intolerable l’actitud de la Generalitat Valenciana en aquest cas, que contrasta amb la contundència del Consell per tancar TV3 al País Valencià”, ha assenyalat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies