L’Obra Social de les Caixes en perill d’extinció

Que la crisis la paguen los ricos
Que la crisis la paguen los ricos

Secció Sindical Estatal CGT-CAM

La reconversió que estan patint les caixes d’estalvi, provocada i avalada per govern, banc d’Espanya, partits i sindicats majoritaris, ens condueix irremeiablement per fi de l’Obra Social de les Caixes.

Les retallades de pressupost que es vénen patint des de 2009, es van a multiplicar enguany, deixant sense ajudes a múltiples col·lectius socials que, a causa de la inoperància de l’administració, sostenen les seues activitats socials, assistencials, culturals amb el suport de l’OBS de les caixes.

El recent reial decret, regulador de les Caixes d’Estalvi, implanta fins i tot la possibilitat de destinar tot el benefici obtingut a reserves, saltant-se l’obligació estatutària de revertir part dels beneficis a la nostra societat.

No podem oblidar que en aquest sector social treballen mes de trenta mil persones i que són milions les que es beneficien d’aquestes ajudes. Ara que la crisi aguditza els seus efectes sobre els més necessitats, ens trobem amb aquesta important reducció de pressupostos d’OBS, la qual cosa sens dubte incrementarà els seus efectes.

En aquests moments, amb la bancarització que ens aguaita, amb les caixes d’estalvi pròximes a caure en mans del capital privat, només àvid de beneficis, l’Obres Socials de les Caixes són una espècie en extinció: ESPEREM QUE LA NOSTRA SOCIETAT ACONSEGUISCA LA SEUA SALVACIÓ.

CGT RECLAMA EL MANTENIMENT DELS PRESSUPOSTOS DE L’OBS.

Secció Sindical Estatal CGT-CAM

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies