El govern espanyol licita en un sol dia recanvis per a tancs per valor de 2,5 milions

CGT València

En un sol dia, en el butlletí oficial de l’estat espanyol (BOE) d’ahir, s’han fet públiques les licitacions per al recanvi i millora de tancs de l’exèrcit per valor de més de dos milions i mig d’euros. Concretament, 2.672.000 euros en contractes la majoria dels quals són per a recanvis de carros de combat i tancs de la família Pizarro i vehicles militars d’exploració VEC i BMR, a més de recanvis en altres carros especials. El diputat d’ERC Pere Aragonès ha difós avui a Twitter el número del BOE en què apareixen aquestes adjudicacions, amb l’etiqueta #cosesdelBOE, amb la qual ja ha recollit de desenes de despeses pressupostàries del govern espanyol que són més o menys escandaloses.Aquests són els documents que indiquen les últimes despeses del govern espanyol en vehicles militars:

350.000 euros en recanvis de vehicles cuirassats

206.000 euros en recanvis de carros especials

300.000 euros en recanvis per a tancs Pizarro

300.000 euros més per a ‘recanvis decennals’ dels tancs Pizarro

350.000 euros en reparació de motors

283.000 euros en recanvis per a vehicles blindats lleugers BMR

283.000 euros en recanvis de vehicles d’exploració VEC

300.000 euros en recanvis per a motors i el muntatge de tancs Pizarro.

300.000 euros en la compra de patins de fre per a tancs Leopard 2

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies