Un comentario en “Encuesta web Ràdio Klara sobre la Huelga General del 14 de Noviembre

  • el 11 noviembre 2012 a las 21:17
    Permalink

    hola bona nit claudi i demes gent bona de la unit radio que dic les coses amb dos collons , i diguen tota la veritat be os preguntem per que axiso de el fum del despiste dels politits verita be es mol sensill per que entre la derecha mentis i enganyen sobre lo que proposa artur mas el president de la generalitat catalana sobre el soberanisme se lo pase per els collons la veritat de lo que pase en tot el pais en general com les desahucis , els depachament dels traballadors y ect dit de un altra manera pasan de la gent traballadora i de la gent que per desgracie no te traball i malviu con una pensio de merda a per ser sap qui som els esquirol de la esquera el soe per pactar els parons dels desahucis del pais pero temporal no de llarga durara aixo es mes que vergollos per desgracie per culpa del esquirol del soe i de la dereta franquiste del pp tam del central com del pp de les autonomies inclus la del pais valencia y de la oposicio del ppc de la cosina llunana de la familia monters o siga la camacho ja me agradaria qui en espanya gobernara els partit de esqueres de veritat tipo partit republicants junt con de esqueres tipo esquere units , i les seues vertiens en les autonomies com ipc els verds be ja me encomiade tan a tu com tot el equip maravellos inlcuit els oyens i tambe a rFel cid una forta abraçada a tots i a totes per ser els teus documentals son de primera gracies i en general salud, tam per al oyens, conm els colaboradors del tot els ppgramacions de radio klara chao.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies