CGT registra la convocatòria de Vaga General al País Valencià

CGT PV

La Confederació General del Treball del País Valencià ha registrat aquest matí oficialment la Vaga General en l’àmbit territorial del País Valencià. Es tracta d’una convocatòria diferenciada ja que l’objectiu de la convocatòria de CGT no és negociar la reforma laboral sinó derogar-la a més de la resta de mesures econòmiques i antisocials que agredeixen directament a la classe treballadora

CGT-PV ha registrat avui en la Direcció general de Treball de la Generalitat Valenciana el preavís de Vaga General del pròxim 29 de març. El motiu de convocatòria de Vaga General és el Reial decret-llei 3/2012 de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral.

Per al sindicat anarcosindicalista es tracta d’una reforma laboral “profundament regressiva que imposa l’unilateralisme absolut empresarial i que sotmet a la classe treballadora a una situació de manca de drets i sense respecte a la seua configuració constitucional i a la normativa internacional subscrita per l’Estat espanyol”.

Els objectius de la convocatòria són, en primer lloc, “la retirada de les polítiques, lleis i actuacions del capital que fomenten l’atur, la retallada dels drets socials i individuals, la precarietat i l’explotació de la classe treballadora”, en definitiva, de les mesures “que impedeixen un repartiment just del treball, la riquesa i el benestar”. En segon lloc, manifestar el “rebuig a la política econòmica desenvolupada per l’Estat” i en tercer lloc exigir l “aplicació immediata de mesures concretes que acaben amb l’atur, la precarietat, la temporalitat i la sinistralitat laboral”.

Així mateix, el sindicat demanda la retirada “immediata de les reformes realitzades pel Govern enfront dels drets dels treballadors i treballadores, retallant drets de la ciutadania suposadament per a afrontar la crisi i acontentar als mercats”.

Finalment, CGT manifesta que cercarà el màxim d’unitat i confluència amb aquelles altres organitzacions sindicals i moviments socials que no hagen optat pel pacte social i fa una crida a la participació en l’atur general de tots els sectors socials agredits per les polítiques neoliberals.

Gabinet de Premsa CGT-PV

València, 15 març 2012

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies