29-F Valencià: Vaga i mobilitzacions per l’Ensenyament Públic i de Qualitat

CGT València

Manifest Plataforma en Defensa de la Universitat Pública València

29 DE FEBRER DE 2012: JORNADA EUROPEA PER L’OCUPACIÓ, LA JUSTÍCIA SOCIAL I LA DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS

Els sindicats ens oposem fermament a les polítiques d’austeritat, ajustos pressupostaris i retalls socials que sistemàticament i dins de un pla preconcebut estan desenvolupant les institucions europees i que estan promovent la pobresa i la desigualtat en els països europeus, Grècia, Portugal. En el nostre país ho veiem recentment en la reforma laboral aprovada pel govern del PP, una reforma que no busca una altra cosa que devaluar els drets laborals, una reforma de naturalesa ideològica que respon a les concepcions neoliberals que pretenen acabar amb l’estat de benestar.

És hora de mobilitzar-se front a les agressions que estem patint, és hora de dir prou i respondre als atacs que des de tots els fronts ens estan fent retrocedir a èpoques passades on l’existència de drets socials i laborals estaven per conquistar.

La Plataforma en Defensa de la Universitat Pública dóna suport a les accions previstes en el marc de la “Jornada Europea per l’Ocupació, la Justícia Social i la defensa dels Serveis Públics”, per al dimecres 29 de febrer.

Concretament, des de la Universitat de València, participarem en la Manifestació convocada pels sindicats d’estudiants, en el marc de la jornada de vaga d’estudiants, per al mateix 29 de febrer, a les 12 hores, i que tindrà com a punt de sortida la Facultat de Geografia i Història.

Així, vos convoquem a una Assemblea de Treballadores i Treballadors de la Universitat de València, a les 11’45 hores, a les portes de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, amb un únic punt de l’ordre del dia: Suport i Participació a la Manifestació. Aquesta assemblea està convocada formalment pels sindicats de treballadores i treballadors membres de la Plataforma (CCOO, CGT, CSIF, STE i UGT).

D’altra banda, animem especialment a tot el professorat de la nostra universitat a sumar-se a la convocatòria de les organitzacions estudiantils, tant participant de la manifestació com afavorint la participació de l’alumnat.

València

Dilluns 27 i dimarts 28 de febrer: Jornades Universitat Crítica, organitzades per l’Assemblea de Blasco (cartell)

Dimarts 28: Presa de facultats en els campus de Blasco, Vera, Burjassot i Tarongers:
Blasco: A partir de les 19h al rectorat a partir de las 18h en el ágora, el lugar se decidirá en el último momento.

Burjassot: a partir de las 19h hall Fac. Farmacia

Tarongers: a partir de las 18h hall de la Fac. de Derecho

Dimecres 29-F: Vaga d’estudiants i Manifestació a les 12h des de la Facultat de Geografia i Història (Av. Blasco Ibáñez, metro Facultats)

Assemblea de Treballadores i Treballadors de la Universitat de València, a les 11’45 hores, a les portes de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, amb un únic punt de l’ordre del dia:

Suport i Participació a la Manifestació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies