Mobilitzacions 18 i 19-F País Valencià: Per la Vaga General… Ara!

CGT PV

cgt

Els dirigents d’UGT-CC.OO. no s’alteren; sembla que la reforma laboral no va amb ells. Amb prudència, convoquen manifestacions, es reuneixen amb la ministra d’Ocupació i Seguretat Social, insinuen una possible impugnació per inconstitucionalitat i parlen ja de la convocatòria d’una possible Vaga General… El mateix que la convocatòria del 29S: quan l’anterior reforma laboral ja havia sigut aprovada pel Congrés.

S’hauran assabentat que la reforma prescindeix dels sindicats, ja que la patronal podrà redimensionar i acomiadar a la plantilla, canviar d’activitat, baixar els sous, canviar els torns, negar-se a la negociació dels convenis, etc. sense consultar als representants sindicals?

Són de veritat tan cecs o els tenen ben enxampats amb les subvencions i altres favors? Per què les seues bases sindicals no reaccionen? Per què s’obstinen a mantenir la negociació amb un PP que promet, no compleix i menteix?

No creiem que les cúpules d’aquests sindicats no conegueren prèviament l’abast de la reforma, ho sabien, juguen com sempre a calmar els ànims, a convèncer a l’opinió pública que no es pot aconseguir res, que la mobilització seriosa no serveix; tracten de imposar la por perquè l’única cosa que els interessa és el poder sindical i es comporten com el que són: sindicats de l’Estat i al servei de l’Estat.

La CGT es compromet a seguir treballant per la convocatòria d’una Vaga General, el més àmplia i unitària que es puga; una Vaga General que mobilitze a tota la societat, a tots els sectors… als centres de treball, al carrer, als barris. Proposem una Vaga General que siga un vaga social: treballadors, aturats, joves, estudiants, empleats i usuaris dels serveis públics, etc.

És hora de prendre el carrer, de manifestar públicament contra aquesta barbaritat, de conquerir de nou nostres drets robats i d’eliminar aquesta i altres lleis injustes imposades pels poderosos, els polítics, i els empresaris i banquers, que són aquells que han induït aquesta crisi.

Per a la CGT és l’hora de rebel·lar-se, plantar cara i lluitar per DEROGAR aquesta reforma!!

Mobilitzacions País Valencià

Alacant: dissabte 18 febrer a les 12h en la Pl. de la Muntanyeta. Concentració.

Castelló: diumenge 19 febrer a les 12, Pl. Independència (La Farola). Manifestació. CGT anirà en el Bloc Unitari Obrer.

València: diumenge 19 febrer a les 11h30, San Agustí. Manifestació. Bloc de la CGT. Ens vestirem de roig i negre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies