Representants de les organitzacions gremials dels llibreters valencianes es manifesten a les portes de la Conselleria d’Educació reclamant el pagament del Bono-Llibres

Brigada Mixta

El passat divendres 13 de gener i a les 13 hores en punt al voltant de 150 llibreters, distribuïdors i editors de gairebé totes les comarques centrals del País Valencià i fins i tot una representació significativa de llibreters d’Alacant i Castelló es concentraren a les portes de la Conselleria d’Educació de la GV per reclamar el pagaments dels Bono-Llibres de la campanya 2011-2012, (Bonos-Basura a les pancartes dels concentrats) .

L’afer, conegut així mateix com “El Timo del Bono-Llibre”, afecta a una xifra propera al miler de petites empreses valencianes, la majoria de tipus familiar, a les quals la falta de serietat d’una política de “bufar en caldo gelat” practicada sense el més mínim trellat, ha deixat en la ruïna més absoluta… als peus dels cavalls!

Els llibreters i llibreteres presents, evidentment els més conscients de la magnitud del problema —dissortadament encara n’hi han molts que es queden a casa absurdament amb el cap baix l’ala, fent l’estruç— van “tancar” pacíficament i simbòlica, l’accés a l’esmentada Conselleria per espai d’un hora, en el transcurs de la qual improvisaren una petita roda de premsa per als mitjans presents, i tot seguit els representats dels gremis informaren a peu d’escala i de viva veu de quina és la trista i desoladora realitat actual.

Article complet amb fotos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies