AVM3J. Manifiesto 3 de octubre de 2011

AVM3J

La Asociación de víctimas del metro 3 de Julio sigue concentrándose los días 3 de cada mes.
La Asociación de víctimas del metro 3 de Julio sigue concentrándose los días 3 de cada mes.

A la fi de Juliol, Francisco Camps dimitia del seu càrrec com a President de la Generalitat, i ocupava el seu lloc Alberto Fabra, que ja en les seues primeres declaracions, va marcar distància amb el seu predecessor, manifestant la seua intenció de realitzar una gestió més transparent i accessible a tots els ciutadans.

Com a conseqüència d’aquesta conducta, fa unes setmanes, des de presidència de la Generalitat, es van posar en contacte amb l’Associació per a fixar la data d’una trobada.

Ni que dir té, que rebem la notícia amb certa esperançca. Per fi, passats més de 4 anys i mitj esperant ser rebuts pel President de la Generalitat, se’ns dóna l’oportunitat d’exposar els nostres dubtes, les nostres queixes, les nostres reivindicacions.

Per fi, anem a ser escoltats més enllà d’aquesta plaça.

I com que Alberto Fabra, arriba a la Generalitat transcorreguts més de 5 anys de l’accident, volem posar-li al corrent de la nostra història.

3 de Julio de 2006, 13 hores. Un comboi de la línia 1 del metre de València, ix de l’Estació de Plaça Espanya, sobrepassa la velocitat establida per al trajecte, i en prendre la corba d’entrada a l’Estació de Jesús, l’1 er. vagó descarrila, bolca, es desprenen els cristalls de les finestres, i 43 persones ixen comiats pel buit, trobant d’aquesta manera la mort.

47 persones més van patir ferides de diversa consideració.

Ferits que una vegada van rebre l’alta hospitalària, van quedar deficientment desatesos, ja que no va haver-hi cap gabinet que coordinara la seua assistència, havent de cercar cadascun d’ells pel seu compte, l’ajuda mèdica necessària per a guarir les seues ferides físiques i psicològiques.

El 14 de Juliol s’aprova en les Corts una Comissió d’Investigació.

Investigació que es duu a terme només amb els documents i experts aportats pel Grup Popular, restant d’aquesta manera, legitimitat a aquesta Comissió. Motiu pel qual, demanem una Investigació en la qual es tinga en compte TOTA la informació necessària per a esclarir les causes de l’accident.

Mentrestant, s’obri la causa judicial, que se centra exclusivament en l’excés de velocitat, sense tenir en compte que FGV, el 3 de Juliol del 2006 disposava de mitjans per a evitar l’accident. Simplement amb una balisa que frenara al tren, si sobrepassava la velocitat establida.

La jutge arxiva el cas, malgrat reconèixer “que l’existència d’una balisa, que haguera tingut per funció el control de la velocitat d’entrada a la corba, haguera evitat l’accident”.

Davant aquestes declaracions, no podem donar per vàlida la Conclusió establida en la Comissió Parlamentària, que estableix que l’accident va ser Inevitable.

I per aquestes contradiccions, demanem es rectifique el resultat de la Comissió Parlamentària, i es reconega que l’accident SÍ ES VA PODER EVITAR.

Esperem que el nou President de la Generalitat, atenga les nostres peticions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies