Dissabte 3 de setembre (21’30 hores) a la Plaça de les Germanies de Tavernes Blanques: Sopar Popular; Festa Estellés!

Tavernes Post

Ací ens pariren i ací estem!

Benvolgudes amigues, benvolguts amics, el 15-M Tavernes Blanques ha convocat un sopar popular i de germanor a la Plaça de les Germanies del nostre poble per a demà dissabte 3 d’agost, i tot seguit, en tocar les 12 de la mitja nit iniciarem una lectura de poemes per celebrar la festa “Estellés”—el nostre gran poeta nacional, de Burjassot— al igual que a molts pobles del nostre àmbit lingüístic, al qual esteu convidats totes i tots, vingueu d’on vingueu, a sopar i a llegir i/o escoltar poemes.

Cadascú heu de portar les vostres viandes i allò altre que vulgueu compartir solidàriament amb els demés. Els de més prop porteu-vos cadires o catrets, aixina deixarem els bancs de la plaça per als de més lluny, i no patiu… De segur que ningú es quedarà sense sopar.

I tot seguit honorarem al nostre poeta nacional: Vicent Andrés Estellés, omplirem l’ambient amb la lectura dels seus poemes i ni que siga per una nit, la plaça de Tavernes s’omplirà d’aromes poètics per primera vegada en la vida, una plaçà que coneix a bastament, la flaire de la pólvora; torrades de botifarres i llonganisses; sardines; el so de les campanes; concerts de música de tota mena, des d’un concert de bandes als pumba! Pumba! Infernals dels vés a saber què… des de les festes republicanes dels anys 30, a les ofrenes florals falleres, Marededeus i processons… cucanyes, “varietes”, pallassos, “cordaes”, cinema, teatre…

Nosaltres us oferim poesia, solidaritat i els nostres afanys per canviar les coses democràticament i pacifica. Potser vivim en un altre món, potser volem una altra realitat, potser som uns romàntics… Què li anem a fer!

Intentem canviar les coses des de les nostres minses però voluntàries i honestes possibilitats, potser simplement aspirem a convèncer-vos que el futur és cosa de tots i que al remat, si no ho fem entre tots, ens el faran com sempre… Això sí, a la seua mida.

Nosaltres hem començat a caminar i no tenim presa. Vos esperem a tots i… que cadascú faça el que li diga la seua consciència.

(Per més informació general punxeu els enllaç0s de sota)

http://www.vilaweb.cat/noticia/3913822/20110725/segona-edicio-festa-vicent-andres-estelles-escalfa-motors.html

http://www.paisvalencia.org/2010/08/27/festa-estelles-4-de-setembre/

http://www.normalitzacio.cat/testimonis/index.php?sec=testimonis&n=11265

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies