PREN L´HORTA. Primera salida. Un passeig per l’horta amb bici

15M L’Horta – Albufera

Amics i amigues de l’horta:

Pren l’Horta és un conjunt d’activitats, divulgatives, de reflexió i reivindicatives sobre la nostra horta, inicialment centrades en la comarca de l’Horta Sud.

Per al diumenge 21 d’agost, voldríem convidar-te a la primera de les activitats: 15M Horta-Albufera i Salvem Catarroja organitzen un passeig per l’horta amb bici. Un passeig lúdic amb bici, però també d’informació i reflexió, per l’horta de Catarroja i Paiporta. S’abordaran temes relatius a la sostenibilitat dels nostres municipis, sobirania alimentària, el futur de la nostra agricultura,…. amb el transfons obvi en aquest cas, del macroprojecte urbanístic ‘Nou Mil.lenni’.

El passeig partirà a les 9:00 de la CEPA (Escola d’Adults) Esteve Paluzié de Catarroja – Avgda. Rambleta, 9 – i com a segon punt de trobada, a les 9:45, el col.legi Jaume I de Paiporta – Camí del Convent s/n

A mig matí, i després de visitar diversos horts, pararem a esmorzar a l’Hort de Ferrís. Un bon moment per al debat i posada en comú de futures iniciatives.

Finalment, pots apuntar-te a dinar amb nosaltres a l’Hort dels Orsos – Alcàsser, per a la qual cosa t’agrairíem que ens comunicares la teua assistència remitent un correu a medioambiente@15mhorta-albufera.org . El cost del dinar és de 10€, i l’Hort dels Orsos compta amb una bassa per a banyar-se, ample espai a l’aire lliure i horts ecològics.

Podràs trobar més informació en el forum de www.15mhorta-albufera.org

T’esperem, i t’agrairíem que ens ajudes a difondre aquest esdeveniment.

Com arribar:

A Catarroja:
Rodalies Renfe. Línies C1 i C2

A Paiporta:
Metrovalència. Línies 1 i 5.

Amigos y amigas de la huerta:

Pren l’Horta es un conjunto de actividades, divulgativas, de reflexión y reivindicativas sobre nuestra huerta, inicialmente centradas en la comarca de L´Horta Sud.

Para el domingo 21 de agosto, quisieramos invitarte a lo que es su primera actividad: 15M Horta-Albufera y Salvem Catarroja organizan un passeig per l’horta amb bici. Un paseo lúdico en bici, pero también de información y reflexión, por la huerta de Catarroja y Paiporta. Se abordaran temas relativos a la sostenibilidad de nuestros municipios, soberanía alimentaria, el futuro de nuestra agricultura,…con el transfondo, obvio en este caso, del macroproyecto urbanístico Nou Mil·lenni .

El paseo partirá a las 9:00 de la CEPA (Escuela de Adultos) Esteve Paluzié de Catarroja – Avd. Rambleta, 9 – y como segundo punto de encuentro, a las 9:45, del Colegio Jaume I de Paiporta – Camí del Convent s/n-

A media mañana, y tras visitar distintos horts, pararemos a almorzar en l’Hort de Ferrís. Un buen momento para el debate y puesta en común de futuras iniciativas.

Finalmente, puedes apuntarte a comer con nosotros en l’ Hort dels Orsos – Alcàsser, para lo cual te agradeceriamos que nos lo comunicaras enviando un correo a medioambiente@15mhorta-albufera.org . Su coste es de 10€, y l´Hort dels Orsos cuenta con alberca para bañarse, amplio espacio al aire libre y huertos ecológicos.

Podrás encontrar más información en el foro de 15mhorta-albufera.org

¡Te esperamos! y te agradeceríamos que nos ayudaras a difundir este evento

Como llegar:

A Catarroja

Cercanias Renfe. Líneas C1 y C2

A Paiporta

Metrovalencia. Líneas 1 y 5

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies